Samsung Galaxy S4 esiteltiin New Yorkissa!

Samsung esitteli neljännen sukupolven Galaxy S -älypuhelimensa New Yorkin Unpacked-tapahtumassa. Uudessa älypuhelimessa on suurempi näyttö ja tehokkaampi akku, kevyemmässä ja ohuemmassa rungossa. Valmistajan mukaan älypuhelinta voi ohjata koskematta näyttöön, se tunnistaa käyttäjän silmien ja pään liikkeet.

Tekniset tiedot: Full HD (1920x1080) Super Amoled -näytöllä (441 ppi) varustettu älypuhelin. Uusi Gorilla Glass 3 estää näytön naarmuuntumisen ja tekee siitä entistä kestävämmän. Puhelimessa on automaattitarkennuksella varustettu 13 megapikselin kamera, 2 megapikselin etukamera ja se tallentaa Full HD -videoita. Paino 130 grammaa. Mitat 136,6 x 69,8 x 7,9 mm. Käyttöjärjestelmä Android 4.2.2 (Jellybean). Prosessori 1,9 GHz quad-core / 1,6 GHz octa-core. Akku 2 600 mAh. NFC, Bluetooth 4.0 ja infrapuna-led. 16/32/64 GB tallennustilaa, microSD-korttipaikka (tuki 64 GB), 2 GB ram-muistia. Galaxy S4 on lanseerauksen aikaan saatavilla mustana ja valkoisena.

Lue lisää: http://www.epressi.com/tiedotteet/telekommunikaatio/samsung-galaxy-s4-kumppani-joka-rikastuttaa-elamaa.html

Sonyltä PlayStation 4!

Sony esitteli uuden sukupolven PlayStation pelikonsolin noin seitsemän vuotta PS3:n jälkeen. Uudessa pelikonsolissa käytetään AMD:n 64-bittistä prosessoria ja AMD:n Radeon näytönohjainta. Laitteessa on kahdekasan gigatavua muistia, bluray-asema, usb 3.0, hdmi ja ethernet sekä langaton verkkoyhteys. Uusi peliohjain sisältää kosketuslevyn, joka muistuttaa kannettavien tietokoneiden kosketusohjainta. Uutena ominaisuutena pelin tapahtumia voi jakaa ystävilleen videona yhteispalvelussa.

Laitteesta ei ole toistaiseksi julkaistu virallisia kuvia.

Lue lisää: http://fi.playstation.com/ps4/

Playstation 4:n peleistä esimakua: http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2013/02/21/talta_nayttavat_ensimmaiset_playstation_4_-pelit

Pioneerilta uusi AV-vastaanotin SC-LX86!

Valmistajan mukaan SC-LX86-vastaanottimen valmistuksessa on noudatettu tarkkaa suunnittelufilosofiaa, jonka tarkoitus on tuoda studiotasoinen ääni olohuoneeseesi: se on viritetty legendaarisilla AIR Studios -studioilla ja sen valmistukseen on käytetty huippuluokan äänikomponentteja – joista jokainen on tarkasti kalibroitu.

AV-vastaanotin tuottaa huippuluokan monikanavaisen äänen sekä Direct Energy HD Class D -vahvistuksen, ja se on THX Ultra2 Plus -sertifioitu. Tuloksena on uskomaton, lähes täydellisyyttä hipova äänenlaatu, joka takaa luokkansa parhaimman surround-kotiteatteriäänielämyksen.

Pioneer esitteli myös muita uusia tuotteita:

Lisää tietoa: Pioneer

Uutuuksia kotikäyttäjälle Geneleciltä!

Genelec esitteli tämän vuoden Habitare messuilla kotikäyttäjille suunnatun malliston. Mallistoon kuuluu G-sarjan aktiivikaiuttimet ja F-sarjan aktiivisubwooferit. Muotoilu on Harri Koskisen käsialaa ja on tuttu 8000-sarjan mallistosta.

“Yhdistämällä ammattilaistason suorituskyvyn uusiin, kotikäyttäjää helpottaviin ominaisuuksiin ja tyylikkääseen ulkoasuun, voimme tarjota jotain ainutlaatuista. Viime aikoina vahvistuneet trendit musiikin soittamisesta tietokoneelta, monihuonejärjestelmistä ja kannettavista laitteista kasvattavat entisestään aktiivikaiutinten kysyntää. G- ja F-sarja tulevat vastaamaan käyttäjien asettamiin toiveisiin ja odotuksiin entistäkin paremmin.”, kertoo Genelecin kotimaan myyntipäällikkö Markku Syrjäpalo.

Uusi mallisto on varustettu signaalin tunnistavalla automaattisella virrankytkennällä eli silloin kun tuotteet eivät ole käytössä, ne menevät virransäästötilaan. Vahvistinyksiköt on myös varustettu ylikuormitussuojauksella, mikä takaa tuotteiden luotettavuuden ja erittäin pitkän käyttöiän. G-sarjan aktiivikaiuttimet tarjoavat myös käytännölliset säätimet, joilla kaiuttimen taajuusvaste pystytään tasapainottamaan erilaisissa akustisissa ympäristöissä. Kaiuttimet ovat saatavilla Polar White ja Mystic Black väreissä.

Hinnat: G One 285€/kpl, G Two 455€/kpl, G Three 675€/kpl, G Four 1075€/kpl
Hinnat: F One 590€/kpl, F Two 1200€/kpl

Lisää tietoa:
Genelec http://www.genelec.fi/ht/news/155/15/Genelec-esittelee-uuden-aktiivikaiutinsarjan-kotikaeyttoeoen

Sonylta uudet ES-sarjan kaiuttimet nautinnolliseen musiikin kuunteluun

Sonyn ES-sarjan kaiuttimissa yhdistyvät korkea laatu, innovatiivinen suunnittelu ja poikkeuksellisen laadukas äänentoisto. Uudet kaiuttimet ovat akustisilta ominaisuuksiltaan vieläkin paremmat kuin arvostettu SS-AR1-sarja.

ES-sarjan kaiuttimet on rakennettu pohjoiseurooppalaisesta koivupuusta, jonka akustiset ominaisuudet ovat erinomaiset. Sekä kaiuttimen kotelot että sisäiset tukirakenteet ja ilmanohjaimet on tehty koivusta, jotta äänentoisto olisi optimaalinen. ES-sarjan kaiuttimien tuotannosta vastaavat huippukäsityöläiset, jotka on koulutettu perinteisen japanilaisen puukäsityötaidon parhaiden perinteiden mukaisesti.

SS-NA2ES-lattiakaiutin sisältää kaksi alumiinista kartioelementtiä bassoille, tavanomaista joustavamman puristetulla paperikartiolla varustetun elementin keskiäänille ja kankaisen kalottidiskanttielementin. Nämä toisistaan poikkeavat materiaalit mahdollistavat johdonmukaisen äänen koko taajuusalueella syvimmästä bassosta heleimpään diskanttiin.

Lue lisää: Sony

Uusia AV-vahvistimia Yamahalta

Yamaha on esitellyt uusia vahvistimia Aventage-sarjaan: RX-A3020, RX-A2020, RX-A1020 and RX-A820.
Vahvistimet sisältävät valmistajan mukaan viimeisintä tekniikkaa ja ominaisuuksia mm.:

  • Cinema DSP HD
  • Cinema DSP 3D
  • Anti Resonance Technology
  • Multi-point YPAO huonekorjaimen
  • AirPlay

Yhtenä mielenkiintoisena uutena valmistaja mainitsee Dialogue Lift ja Level ominaisuudet. Tämä ominaisuus mahdollistaa äänen nostamisen keskelle kuvaa, vaikka keskikaiutin sijaitsisi kuvan alapuolella.

Lue lisää täältä: Yamaha